Кадър и видео Нова Тв, Vbox7.comИзключително неприятен инцидент на Деня на влюбените е

...
Кадър и видео Нова Тв, Vbox7.comИзключително неприятен инцидент на Деня на влюбените е
Коментари Харесай

Бременна жена и приятелят й са нападнати, докато се прибират към дома си в София

Кадър и видео Нова Тв, Vbox7.com

Изключително неприятен инцидент на Деня на влюбените е претърпяла млада двойка в столицата. Бременна жена и приятелят й са били нападнати, прибирайки се към дома си. Инцидентът се е случил в квартал „ Овча купел ” в София. Според тях нападението е без причина.

Атаката над Петър Вълчев и Миланка Иванова става вечерта на празника на влюбените. Докато се прибират към дома им, двойката е настигната от чужд мъж пред гостилница на бул. „ Монтевидео ”.

Чувам крясъци „ Ела тука бе, ела тука ” и виждам непознатото лице, което се насочва към мен с юмруци. Опитах да осъществя образен контакт с него, с вярата, че ме е сбъркал с някого ”, споделя за Нова Тв пострадалият Петър Вълчев.

Вместо опрощение мъжът получава удари в региона на главата. Пред очите на бременната му другарка.

„ Той стана още по убеден и ме атакува с юмруци, което за мен беше безусловно ненадейно. Удари ме по  скулата и при обръщането ми встрани ме удари и в тила. Аз се изправих, обърнах се към него и го попитах „ Кой си ти – да не си ме объркал с някой? ” Той не отговори и се запъти към жена ми ”, съобщи Петър.

„ Уплаших се първо за мъжа ми, тъй като имаха физически контакт. Слава Богу, до мен не доближи. Направи опит с жестове. Аз се скрих в прилежащ  храст. Беше ме боязън за личната ми сигурност, а и за бебето ни. В петия месец съм бременна. Може би до през вчерашния ден бях душевен уплашена, само че през днешния ден към този момент съм по-добре. И съм признателна – че не се стигна до нещо по-фатално ”, показва Миланка. Съпругът й съумява да снима нападателя. 

Веднага по-късно пострадалите отиват и подават тъжба в 6-о районно ръководство. Там  виждат други две жертви. Две малолетни девойки.

„ Интересното е, че те са били нападнати с юмруци. Без да прави опит да им пипа чанти, движимости. Първо е нападнато едното момиче. Успяло е да избяга и да се обади на другари. Другото момиче е било застрашено и е пробвало да влезе в някакъв блок. Тогава нападателният мъж е нападнал някакъв юноша, който е желал да помогне на момичето ”, споделя Петър, написа monitor.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР